|
OCHOTNICY.PL FORUM MIESZKAŃCÓW OCHOTY
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
dirkapako Ochotnik z krwi i kości

|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 15:12 Temat postu: Krystyna Janda "Boska" i to wszystko co ostatnio s |
|
|
Wiecie co miałam niewątpliwą przyjemność i szczęscie zobaczyć "Boska" , nie spodziewałam się że młody Sztur tak świetnie radzi sobie z fortepianem
Pani Janda jak zwykle ... Boska , sam głos Pana Zborowskiego, Dorothy z pieskiem tez super oj cudownie... naprawde.
Jednak dało się dostrzec w całym tym szaleństwie madam jakiś smutek,
Okazałao się potem że przed chwilą umarł jej mąż pan Edward Kłosiński, Straszne, sama nie wiem co myśleć, przeciaż to była komedia jakich mało (w sensie że ubaw po pachi), a pani Krystyna po prostu grała, na pewno z tysiącem myśli w głowie, ale grała, najlepiej jak potrafiła, najlepiej jak się da.
Pomyslałam póżniej że przeciaż nic by się nie stało gdyby przeprosiła de facto przepełnioną widownie, sądze że każdy by to zrozumiał, ale ona grała,
Teraz tym bardziej podziwiam tą wspaniałą kobietę, chciałabym mieć w sobie tyle siły, odwagi co Pani Krysia , Naprawde ogromny szcunek.
Czy ktoś jeszcze był, jak wasze wrażenia, ja jestem zachwycona,
Spektakl polecam wszystkim bardzo serdecznie, (tyle tylko że teraz dopiero w marcu będą grali, a w bilety radzę się zopatrzyć jak najwcześniej, sprzedaż od 15 stycznia) _________________ "CUDA ZDARZAJĄ SIĘ CODZIENNIE, NIEKTÓRZY W TO NIE WIERZĄ, ALE TO PRAWDA",
A życie...
"ŻYCIE JEST JAK PUDEŁKO CZEKOLADEK
- NIGDY NIE WIESZ CO CI SIĘ TRAFI"
Forrest Gump... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 15:12 Temat postu: |
|