|
OCHOTNICY.PL FORUM MIESZKAŃCÓW OCHOTY
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dafi Bywam
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2021 22:35 Temat postu: Samochód sprowadzany z Niemiec |
|
|
Jestem zainteresowany zakupem samochodu sprowadzanego od naszych zachodnich sąsiadów. Cena jest naprawdę atrakcyjna, auto zadbane. Przerażają mnie jednak trochę formalności, słyszałem że wszystko trwa dłużej niż standardowa rejestracja pojazdu i do tego pojawiają się koszty. Jak to w praktyce wygląda? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2021 22:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
delta Bywam
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2021 17:07 Temat postu: |
|
|
Na pewno będziesz musiał zrobić przegląd rejestracyjny. Kolejne przeglądy natomiast już standardowo, czyli co roku. Kwestię tę masz w razie czego opisaną na stronie http://www.skp.dyszkiewicz.pl/ile-trwa-przeglad-rejestracyjny-samochodu.html . Zorientuj się też koniecznie przed sprowadzeniem auta czy niczego nie brakuje w dokumentacji, bo jeśli tak się zdarzy, będziesz miał kłopot kiedy wybierzesz się do wydziału komunikacji. Co do kosztów": one nie są wyższe niż w przypadku nabycia samochodu w Polsce. Jedynie za przegląd przyjdzie Ci dodatkowo zapłacić. |
|
Powrót do góry |
|
|
flora Bywam
|
Wysłany: Pon Paź 04, 2021 15:36 Temat postu: |
|
|
W sumie nawet gotowe możecie znaleźć takie darmowe ogłoszenia warszawa przykładowo na serwisie pokato.pl. Tam znajdziecie praktycznie wszelkiego typu oferty i to z najróżniejszych kategorii, także jakby co możecie się przyjrzeć temu serwisowi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kajkin Bywam
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2021 17:14 Temat postu: |
|
|
Można tak oczywiście taniej kupić auto, no ale trzeba mieć kogoś sprawdzonego do pomocy. Zaoszczędzone pieniądze możecie zainwestować w różne akcesoria samochodowe. Ja kupowałam tak odtwarzacz cd yamaha, nie wyszło w sumie drogo a sprawdza się ten świetnie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Paź 19, 2021 17:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |