|
OCHOTNICY.PL FORUM MIESZKAŃCÓW OCHOTY
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krystek7I
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2017 08:06 Temat postu: Niedobór potasu |
|
|
Witam, wiecie o tym jak bardzo potas jest potrzebny w naszym organizmie? Utrzymuje prawidłowy poziom ciśnienia krwi. Bez niego możemy poważnie zachorować. Na http://twojmedyk.pl/niedobor-potasu/ jest bardzo ciekawy artykuł, który przybliży nam informacje na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2017 08:06 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
delta Bywam
|
Wysłany: Nie Gru 19, 2021 23:59 Temat postu: |
|
|
Myślę, że osobom które odżywiają się zdrowo niedobór potasu nie grozi. Ja np. dbam o swoją dietę i cieszę się świetną kondycją, wyniki mam dobre. Swoją drogą..jeśli kupujecie wartościowe, pozbawione chemii jedzenie to gdzie najczęściej? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dafi Bywam
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2021 21:31 Temat postu: |
|
|
Ostatnio dosyć często zdarza mi się zaglądać do e-sklepiku OneDayMore. W ofercie znajdziesz zdrowe i smaczne mieszanki musli, granole, owsianki oraz wspaniałe przekąski pikantne oraz słodkie, najlepiej zobacz: https://onedaymore.pl/ . Są one komponowane na bazie naturalnych, wartościowych składników, większość z nich nie zawiera również alergenów takich jak laktoza czy gluten. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominika12
|
Wysłany: Pią Sty 21, 2022 11:46 Temat postu: |
|
|
Na pewno warto działać profilaktycznie i w codziennej diecie spożywać duże porcje warzyw i owoców. |
|
Powrót do góry |
|
|
zchoty2
|
Wysłany: Pon Cze 20, 2022 10:57 Temat postu: |
|
|
Potas jest niezbędnym składnikiem diety człowieka i jest potrzebny do prawidłowego funkcjonowania nerwów i mięśni. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Cze 20, 2022 10:57 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |