![Forum OCHOTNICY.PL Strona Główna](/templates/subSilver/images/logo_phorum.png) |
OCHOTNICY.PL FORUM MIESZKAŃCÓW OCHOTY
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
flora Bywam
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2021 21:54 Temat postu: Zapachy |
|
|
Hejka
jakie macie ulubione perfumy??? Czy lubicie przykładowo perfumy avon ? Tak pytam, bo ostatnio w sumie znalazłam super artykuł z którego dowiedziałam się o polecanych zapachach i mnie on zainspirował i chyba zakupię któryś z nich. Chciałam podpytać, jakie wam się podobają zapachy tej marki. |
|
Powrót do góry |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2021 21:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
Dafi Bywam
|
Wysłany: Pon Paź 18, 2021 20:51 Temat postu: |
|
|
Mam swoje ulubione perfumy- Montblanc Legend Eau de Parfum . Są wyjątkowo trwałe, dominują w nich nuty drzewne oraz skórzane, przełamane akcentami cytrusowymi. Jak na produkt z górnej półki, cena też nie jest wygórowana, sami zobaczcie: https://perfumy.pl/product-pol-7743-Montblanc-Legend-Eau-de-Parfum-woda-perfumowana-100-ml.html. Z Avonu dawno nic nie zamawiałem natomiast, więc nie bardzo się orientuję względem aktualnie dostępnych kompozycji zapachowych ale kto wie, może przejrzę katalog i przetestuję jakąś nowość. Jest może dostępny online? |
|
Powrót do góry |
|
flora Bywam
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2022 16:53 Temat postu: |
|
|
Ja zaś tutaj https://vica.pl/marka/52-hugo-boss upatrzyłam sobie wiele świetnych zapachów marki Hugo Boss, którą nie trzeba pewnie nikomu przedstawiać. Ich zapachy są po prostu obłędne... A w drogerii Vica jest ich spora dostępność i też ceny są całkiem ok. |
|
Powrót do góry |
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2022 16:53 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |